Malka.dk bliver snart 20 år, men lukker

(09/11-2017) – Vi var til en edb-messe i Roskilde. Det var i december 1997. Dengang kostede domæner en arm, for ikke at tale om hosting, som kostede den anden arm og begge ben.

Dér mødte vi en sælger for noget der hed “Image Scandinavia” (de blev opkøbt af World Online i 1999, som senere blev til Tiscali og nu er ejet af Telenor).

Den 4 december købte vi malka.dk og malka.com for et godt stykke over 8.000 Kr. Og det var et godt tilbud! Hosting kom oveni da vi ikke skulle bruge Image Scandinavias egen.

Dengang arbejdede jeg mod sekter, og vi levede i Danmark. Malka.dk var meget aktivt og meget besøgt.

I juni 2000 flyttede vi til Frankrig (Amboise, i Touraine, i center af Frankrig. Dejligt og smukt område). Jeg arbejdede stadig en hel del med Danmark og kom endda forbi et par gange i forbindelse med retssagen mod Scientologi, hvor jeg blev brugt som psykologisk ekspert.

I marts 2001 købte vi malka.fr. Dengang var der et par besøgende om dagen. I dag er der i gennemsnit 15.000 til 16.000 unikke besøgende om måneden.

I august 2009 holdt jeg op med at arbejde mod sekter. Jeg havde været i gang i 20 år, og det syntes jeg var mere end rigeligt. Jeg havde gjort og sagt det, jeg havde at sige, plus at det kostede mig mange penge og energi, og siden jeg syntes, at jeg svarede på de samme spørgsmål hele tiden, og vi havde de samme samtaler hele tiden, så var det ikke det værd længere.

I juni 2011 flyttede vi til Israel. Til dato har vi ikke fortrudt den flytning en eneste gang. Tværtimod.

Jeg holdt malka.dk gående, men endte med at skrive mindre og mindre på det. Jeg har ikke danske kunder længere (jeg har fået én for én session i de sidste 6 år), og der er ikke meget aktivitet omkring artiklerne.

Sjovt nok er det bestemt ikke det, der er sket med malka.fr, og det meste af min kundekreds er franskmænd.

Efter at have sendt min seneste artikel, I hovedet på en psykopat, spurgte jeg mig selv: “Hvorfor bliver jeg ved med at skrive til malka.dk, egentligt? Det tager tid, og der kommer intet ud af det?”

Jeg kunne ikke finde på en grund andet end vanen.

Derfor, når malka.dk løber ud den 4. december 1997, vil domænet ikke blive fornyet.

Jeg beholder min privat-side (http://cylle.com).

Jeg vil flytte nogle artikler på min private side, dem som er lidt mere personlige og diverse dokumentationer (som artiklerne mod sekterne), men resten vil ryge.

Jeg lukker mailing listen, så ingen vil kunne tilmelde sig længere.

Jeg beholder denne liste og flytter den på min private side, og hver gang jeg skriver på min private side, sender jeg besked. Men det vil ikke være så psykologisk orienteret.​

Jeg ved, at nogle af jer har været med i de sidste 20 år (jeg genkender nogle e-mail-adresser fra dengang jeg havde 20 abonnenter) og jeg håber, at I bliver ved. Det kan garanteret blive sjovt alligevel

Tak for denne gang.

Vi ses derude!

Venligst,

Cyril

1 kommentar til “Malka.dk bliver snart 20 år, men lukker”

  1. Det har været rigtig sjovt at følge med, men jeg forstår bestemt godt motivationen. Det er yderst fornuftigt at gemme de relevante artikler, men helt enig: hvorfor kun gøre noget for vanens skyld?

    Tak for indsatsen. Det med sekterne var både sjovt og lærerigt, og du har gjort meget for at hjælpe mange. Mon ikke de fleste nu kan finde ud af at finde de engelske sider? Det håber jeg da helt bestemt. 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top